زمانی که خلافی بیش از یک میلیون تومان داشته باشید، پلیس می تواند به راحتی خودرو را توقیف کند و آن را به پارکینگ منتقل کند. حتی اگر شما تخلفاتی که منجر به توقیف خودرو می شود را انجام نداده باشید، باز هم به دلیل بالا بودن میزان خلافی خودرو شما توقیف می شود. به طور مثال نداشتن بیمه شخص ثالث یکی از دلایل مهم برای توقیف خودرو است، در این شرایط به راحتی پلیس خودرو شما را توقیف می کند. پلیس راهنمایی و رانندگی با یک استعلام ساده می تواند استعلام خلافی خودرو شما را دریافت کند و بر اساس آن خودرو به پارکینگ منتقل می شود. روش های متعددی وجود دارد که با توجه به آن می توانید از مبلغ خلافی خودرو آگاهی یابید، به همین منظور بهتر است به طور پی در پی آن را مورد بررسی قرار دهید و اجازه ندهید مقدار آن از مرز یک میلیون بالاتر برود.

خلافی بیش از یک میلیون تومان
پیشنهاد ما به شما این است که نسبت به قوانین راهنمایی و رانندگی و کد تخلفات رانندگی پایبند باشید و به این صورت می توانید نگرانی بابت میزان خلافی و جریمه های خود نداشته باشید. در صورتی که راننده ای قانونمند باشید و تمامی تخلفات و مقدار جریمه ها را بشناسید، مبلغ جریمه بالا نمی رود. فراموش نکنید که قوانین راهنمایی و رانندگی را در صدر اولویت های خود قرار دهید. اگر تمامی راننده های سطح شهر به قوانین پایبند باشند، آمار تصدفات مرگبار به حداقل می رسد. خلافی بیش از یک میلیون تومان هزینه ای اضافی بر دوش راننده می گذارد که با رعایت قوانین می توانید از این اتفاق جلوگیری کنید.
به چه صورت خلافی بیش از یک میلیون تومان می شود؟
مسلما با عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی مداوم جریمه خواهید شد. همچنین با بی توجهی به مبلغ جریمه ها و پرداخت نکردن آن ها به راحتی جریمه ها تلنبار شده و از سقف یک میلیون تومان بالا می رود. لازم به ذکر است که هیچ راه گریزی وجود ندارد و در هر صورت مالک خودرو موظف به پرداخت جریمه ها است. حتی هنگام فروش خودرو شما موظف هستید که تمامی خلافی های خودرو را صفر کنید و به خریدار تحویل دهید. تحت هر شرایطی که پلیس شما را متوقف کند، با گرفتن یک استعلام ساده می تواند پی به مبلغ جریمه ها ببرد و خودروی شما را توقیف نماید.

زمانی که خودرویی که خلافی بیش از یک میلیون تومان داشته باشد، اداره راهنمایی و رانندگی از مالک شکایت می کند و دستور توقیف خودرو را می دهد. سپس تمامی سوابق رانندگی و جریمه های ثبت شده در سیستم مورد بررسی قرار می گیرد.
بهتر است پیش از اینکه خودروی شما توقیف شود، هر ماه یک مبلغی را برای پرداخت جریمه ها اختصاص دهید و خلافی های خود را صفر کنید، چراکه ترخیص خودرویی که به دلیل بدهی بالا در پارکینگ توقیف شده است سخت تر از پرداخت قسطی است.
چگونه خلافی بیش از یک میلیون تومان را پرداخت کنیم؟
پلیس راهور تسهیلات و شرایطی را برای پرداخت خلافی بیش از یک میلیون تومان در نظر گرفته است که می توانید از آن استفاده نمایید. شرایط استفاده از این تسهیلات برای کسانی که هنوز خودروشان توقیف نشده است، بسیار راحت تر است. می توانید وارد سایت پلیس راهور شوید. از منو گزینه خدمات را برگزینید و بر گزینه استعلام تخلفات رانندگی کلیک کنید. پشت کارت شناسایی خودرو، کد VIN را وارد کنید و مبلغ خلافی های خود را ملاحظه کنید. پس از دریافت خلافی ها می توانید هر یک از قبوض را که مایلید پرداخت کنید. به قدری جریمه ها را پرداخت نمایید که به زیر یک میلیون تومان برسید. در این شرایط در صورتی که توسط پلیس راهنمایی و رانندگی متوقف شوید، ماشین شما توقیف نمی شود. تنها مدارک خودرو و گواهینامه تان را ارائه می دهید و سپس می توانید به مسیرتان ادامه دهید.
ممکن است خودرو شما به دلیل خلافی بیش از یک میلیون تومان توقیف شده باشد، برای ترخیص مسیری سختی را پیش رو دارید. پرداخت تمامی خلافی ها و پرداخت عوارض شهرداری یکی از شروط ترخیص خودرو است.

شرایط قسطی خودروهای توقیف شده
ممکن است شما نتوانید کل مبلغ جریمه ها را پرداخت نمایید، در این صورت تصمیم می گیرید، آن ها را به صورت قسطی پرداخت کنید. در وهله ی اول خودروی شما نباید هیچ گونه شرایط قضایی داشته باشد. تخلفات خودرو نباید بیش از ۴۰ درصد حادثه ساز باشد. همچنین فرسوده نبودن خودروی شما یکی دیگر از شروط پرداخت اقساطی خلافی است. سن فرسودگی بالای ۲۰ سال می باشد ولی با توجه به نوع کاربری و نوع سوخت خودرو، فرسوده بودن یا نبودن آن تعیین می گردد. در صورتی که خودروی شما شرایط پرداخت اقساطی را داشته باشد، می توانید با قسط بندی کردن، خودروی خود را ترخیص کنید.
با مدارک شناسایی و هویتی خود به ستاد ترخیص خودرو رجوع کنید. آدرس پارکینگ در پشت برگ جریمه نوشته شده است. تنها مالک خودرو می تواند برای قسط بندی کردن خلافی خودرو اقدام کند. مالک باید تعهد دهد که طی یک سال آینده تمامی جریمه ها را پرداخت می کند. مرکز ترخیص یک مهر روی سند خودرو می زند و نشان از آن است که خودرو بدهی دارد. مالک در این شرایط حق خرید و فروش خودرو را ندارد.

سخن آخر
همان طور که ملاحظه کردید، شرایط تقسیط خلافی خودرو کار چندان ساده ای نیست و بهتر است در وهله ی اول به قوانین راهنمایی و رانندگی پایبند باشید. در صورتی که جریمه می شوید، سریعا برای پرداخت آن اقدام نمایید.